Eladó lakás Budapest XI. ker, Madárhegy, 99 800 000 Ft

Leírás


Madárhegyen kiváló közlekedésnél, egyedi bútorokkal felszerelt, napfényes, csendes, kertkapcsolatos luxus lakás eladó.
A társasház 2017-ben épült. Rendkívül könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. Több autóbusz is indul Kelenföldről, s mindössze 3 megálló, maximum 10 perc az út. A buszmegállótól csak öt perc séta, rögtön a hegy alján a hangulatos kis utca a 10 lakásos, 3 emeletes társasházzal, melynek földszintjén található, a teremgarázsból lifttel is megközelíthető luxus otthon.
Kültéri autóbeálló is tartozik hozzá, valamint 1 tároló helység.
A szép, gondozott kertben automata öntözőrendszer működik.
A lakásban egyedi tervezésű, beépített berendezések szolgálják a kényelmet. Teljesen felszerelt konyha, előszoba, fürdő és hálószoba bútor.
A nappaliból nyílik a terasz és a kertrész. A déli fekvésnek köszönhetően világos, napos mindkét szoba és a konyharész is. Energetikailag korszerű otthonról beszélünk, hiszen légfűtő, illetve hűtő rendszerrel működik, lehetővé téve a mindig kellemes hőmérséklet kialakítását, illetve az alacsony rezsiköltséget.
A lakáshoz kötelezően megvásárlandó egy tároló (8,6 nm; hidegburkolt) - 7 M Ft, tágas fordulóval ellátott teremgarázs beálló - 8 M Ft, szabadtéri beálló - 3 M Ft. Opcionálisan megvásárolhatók a jelenlegi bútorok (kanapé, komód, ágy, stb.) Árak megegyezés szerint.
Ennek a nívós ingatlannak a megvásárlásával biztosíthatja nyugalmas és kényelmes mindennapjait.

Lakás részletei

Ár: 99 800 000 Ft
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 11355910
Városrész: Madárhegy
Emelet: Földszint
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: 6-10 éves
Elhelyezkedés: Társasház
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma